over koffie & lunch

koffie & lunch is de lunchroom van Crystalic. Onze missie: het verzorgen van een zo duurzaam en eerlijk mogelijke lunch. Zo dragen wij ons steentje bij aan de werkdag (op een lege maag kun je niet werken) én aan een betere wereld. Daarom serveren wij bij koffie & lunch een breed scala aan biologische, fairtrade en streekproducten. We zijn dan ook trots op het feit dat we één van de eerste tien bedrijven in Gemeente Leeuwarden zijn die een Fair Trade-certificaat mochten ontvangen!

Onze gastheer
Je koffie en lunch bij ‘koffie & lunch’ wordt geserveerd door Corine de Jong!  “Bij koffie & lunch kun je tussen je drukke zakelijke uren door even prettig vertoeven: een gemoedelijke sfeer is voor mij belangrijk. En als gastvrouw ben ik oprecht geïnteresseerd in mijn gasten!” Horecavrouw Corine heeft jarenlange ervaring.

Ondernemerspark Crystalic
Het Crystalic Business Park in Leeuwarden streeft naar een rol als ondernemerspark. In dit ondernemerspark vind je alle benodigde faciliteiten onder één glazen dak. koffie & lunch is mede ontstaan als een belangrijke stap om dit te bewerkstelligen: een ontmoetingsplek waar ondernemers, werkgevers en werknemers samen een (verantwoord) hapje kunnen eten. En dat is niet alleen voor huurders van Crystalic: iedereen is welkom!